sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Rokin 96
    1012 Amsterdam
  • +31 (0)20 623 74 94
  • Website

P.G.C. Hajenius

Waarom is P.G.C. Hajenius de beste keuze voor jou?

Gastvrij genieten van een excellente sigaar! De onmiskenbare allure van P.G.C. Hajenius laat zich samenvatten in twee bijzondere wapenfeiten. P.G.C. Hajenius is sinds 1826 dé grand seigneur onder de Nederlandse sigarenwinkels. Sinds 1914 is de winkel gevestigd in een prachtig Art Déco pand aan het Amsterdamse Rokin. Deze twee mijlpalen promoveren P.G.C. Hajenius tot een gewilde ambiance voor een gemêleerd publiek. Sigarenliefhebbers vinden er alles wat genieten grandioos maakt en voor wie niet rookt, is een bezoek een net zo onvergetelijke gebeurtenis. Je kan bij P.G.C. Hajenius terecht voor proeverijen (lounge), evenementen, sigaren, sigaren accessoires, professionele begeleiding enzoverder. Je kan onze verkooppunten vinden in Nederland, België en Duitsland.

Meer over P.G.C. Hajenius:

De sfeer bij P.G.C. Hajenius is stijlvol, ontspannen en laagdrempelig. En onze advisering omtrent de voor u allerbeste sigaar? Persoonlijk, warm en geïnteresseerd. Kortom, laagdrempelig in ontvangst. Hoogwaardig in advisering. Een traditie van gastvrijheid Wij hebben het voorrecht in één van de mooiste panden aan het Rokin (Amsterdam) gehuisvest te zijn. Dit privilege delen wij ook graag met u. Onze entree is aan u, ons gastvrije team reikt u de hand en het goede des levens staat uitgestald. Selecteert u er gerust uit wat ú aanspreekt. Een traditie van gastvrijheid die wij ook in de 21-ste eeuw uitdragen in woord en gebaar. Ernst Wilmering Manager P.G.C. Hajenius

Wat kan P.G.C. Hajenius je bieden?

Aan het Rokin herkent u de locatie van P.G.C. Hajenius direct aan het prachtige pand met de Art Déco sfeer en de dieprode luifels. Via klassieke eikenhouten entree betreedt u de sfeervolle en gastvrije wereld van P.G.C. Hajenius. De pracht van het Art Déco interieur. Met z'n Italiaanse marmer, z'n kunstige ornamenten en z'n kolossale kroonluchters die nog uit de tijd stammen dat gas Amsterdam verlichtte. Wij hebben het voorrecht in één van de mooiste panden aan het Rokin gehuisvest te zijn. Dit privilege delen we graag ook met u. Ons team is attent, vakkundig en uiteraard vriendelijk. Elke levensgenieter voelt zich bij hen thuis, van jong tot ouder. In onze Klimaatkamer bewaren wij al onze sigaren onder een perfecte luchtvochtigheid. Binnen ons concept 'my own blend' stelt u samen met onze specialisten uw volstrekt eigen pijptabak samen. Uw recept wordt opgeslagen waardoor u altijd de beschikking heeft over uw unieke combinatie van tabakken. Een overblijfsel uit het verleden, maar in zijn traditie nog springlevend: de lockers. Bewaarplek van persoonlijk rookgenot van prominente Nederlanders. In 'De Heerenkamer' werden ooit de vaste klanten ontvangen om de sigarenorders voor het komende jaar te bespreken. Aan de antieke vergadertafel zijn al heel wat diepzinnige gesprekken gevoerd. Regelmatig wordt hier een cursus gegeven over hoe een kundige sigarenroker te worden. Tot slot: de smoking lounge. Een sfeervolle oase van rust om te genieten van uw sigaar, een kop verse koffie, de krant en goed gezelschap.

Wie gingen je voor?

Onze klanten zijn echte levensgenieters. Het zijn zowel frequente sigarenrokers als niet-rokers die graag de wereld van de sigaar willen leren kennen. Binnen ons concept 'my own blend' kunnen klanten, samen met onze specialisten hun volstrekt eigen pijptabak samenstellen. Het recept wordt opgeslagen waardoor ze altijd de beschikking hebben over hun unieke combinatie van tabakken.


Foto's van P.G.C. Hajenius


P.G.C. Hajenius in het kort

Assortiment

  • Aanstekers
  • Accessoires
  • Pijpen
  • Sigaren
  • Pijptabak, Humidors, Sigarenproeverijen